Du er her: Om oss
 Se også:Om oss

Marina Service har røtter tilbake til året 1900 gjennom P. Andersens fiskemottak i Portør. Her startet min oldefar Peder Andersen med mottak av fisk fra fiskerene som dengang var tallrike. Få år senere ble forretningen flyttet inn til Kragerø by og etablert på det vi i dag kaller Fiskebrygga.
I 1907 ble eiendommen på Øya kjøpt, hvor vi i dag driver landets største bensinstasjon for fritidsbåter. Her var det stor aktivitet med blant annt røykovner, og det fortelles at det ble levert norgeshistoriens største enkeltleveranse av levende hummer til England. Bare halvparten var vistnok i live da de kom frem, og om det ble penger av slikt sier historien ingenting om.
Utviklingen mot en ren marina tok fart fra 1964, da driften ble endret for å betjene den kraftige veksten av fritidsbåter. Vi var blant de første forhandlere av Yamaha utenbordsmotorer i Norge, og i 1997 ble vi forhandler av de populære båtene fra Yamarin. Veksten fortsatte ytterligere, og det er ingen tilfeldighet. En god beliggenhet og et trivelig båtmiljø er et par gode grunner.

I dag er Marina Service en totalleverandør i segmentet for fritidsbåter. Vi har et stort fokus på ettermarkedet, og vår forretningsidè er å levere et bedre båtliv til våre kunder her i Kragerø. Dette kan innebære alt fra å skifte en propell til å levere en ny båt eller motor. Selskapet blir drevet med stor entusiasme, noe jeg tror våre kunder legger merke til. Marina Service er Kragerøs eldste handelsfirma, og familien er stolt over å ha drevet selskapet sammenhengende frem til slik det fremstår i dag.

Bildegalleri

© 2024 Marina Service AS. Alle rettigheter forbeholdt nettstedet.